Son Dakika Deprem Konya / HANDE YENER FRÄ°KÄ°K - MedyaFaresi.com / Deprem çevre illerde de hissedildi.

Konya'da bir deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.abone ol; Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde . Antalya BüyükÅŸehir Belediyesi ihaleyi iptal etmiÅŸti
Antalya Büyükşehir Belediyesi ihaleyi iptal etmişti from media-cdn.t24.com.tr
Konya'da bir deprem meydana geldi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Son dakika haberine göre, afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak konusu. Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde . Deprem çevre illerde de hissedildi. 8 kasım 2021 en son depremler listesi. Konya'da son dakika şiddetli bir deprem meydana geldi.

Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları .

Son dakika haberine göre, afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya'da son dakika şiddetli bir deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Konya'da bir deprem meydana geldi. Afad'dan edinilen son dakika bilgisine göre; Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de . 8 kasım 2021 en son depremler listesi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak konusu. Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de . Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da bir deprem meydana geldi. Konya'da son dakika şiddetli bir deprem meydana geldi. Sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak konusu.

Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Obruk göçü... Köy taşınıyor - Son Dakika Haberleri
Obruk göçü... Köy taşınıyor - Son Dakika Haberleri from i4.hurimg.com
Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da bir deprem meydana geldi. 8 kasım 2021 en son depremler listesi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak konusu. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Afad'dan edinilen son dakika bilgisine göre; Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Konya'da bir deprem meydana geldi. Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.abone ol; Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya'da son dakika şiddetli bir deprem meydana geldi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. 8 kasım 2021 en son depremler listesi. Sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak konusu. Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan edinilen son dakika bilgisine göre; Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde . Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

8 kasım 2021 en son depremler listesi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Son dakika haberine göre, afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Aygün Aydın Hakan Sabancı'yla mesajlarını ifÅŸa etti
Aygün Aydın Hakan Sabancı'yla mesajlarını ifşa etti from i.internethaber.com
Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de . Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad'dan edinilen son dakika bilgisine göre; Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde . Konya'da son dakika şiddetli bir deprem meydana geldi. 8 kasım 2021 en son depremler listesi.

Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.abone ol;

Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de . 8 kasım 2021 en son depremler listesi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde . Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.abone ol; Sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak konusu. Son dakika haberine göre, afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Konya'da bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Konya'da son dakika şiddetli bir deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Konya / HANDE YENER FRÄ°KÄ°K - MedyaFaresi.com / Deprem çevre illerde de hissedildi.. Konya'nın meram ilçesinde yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem halkta büyük paniğe sebep olurken, sarsıntı bir restoranın güvenlik kameraları . Konya'da bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. 8 kasım 2021 en son depremler listesi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.